Recept archívum

 

Az "igazán férfias" ételekre gondolva elsőként biztosan a szaftos steak jut eszünkbe. Nézzük, mi kell egy ínycsiklandó steak kiválasztásához és elkészítéséhez.

A tengeri herkentyűk mindig is a gyengéim közé tartoztak. Egyik kedvencem a polip. Ezt kombináltam a másik gastro szerelmemmel, a csípős ízek világával. Na lássuk....

A vadhúsokkal egész kisgyermek koromban ismerkedtem meg, egy kedves rokonomnak, Robi bácsinak hála. Akkoriban sokat járt vadászni, így a társaimnál sokkal többször jutott ki nekem ezekből a különlegességekből. Most az egyik kedvencemet készítettem el.

Számomra ez az igazi bajai halászlé, úgy ahogy a nagypapám tanította, aki bajai hajós volt. Szóval bátran mondhatom, hogy az eredeti bajai halászlé receptje ez.

Ez a finom krémes zöldség tökéletes tavaszi és nyári vacsorákra, és nagyon könnyen elkészíthető. Csak néhány alapvető összetevőre van szükséged és friss gombára. Ha teheted vásárolj helyi termelőktől, ezzel is támogatva a helyi gazdákat.

Libát nem csak egyszer lehet enni egy évben. Egészséges, kiadós és nagyon finom. Egy karakteres vörösborral kíváló választás az év bármely szakában, akár ünnepnap, akár szerda este.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.